Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Talking Stick" by Viveca Lammers # eBook PDF Kindle ePub Free

Talking Stick

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Talking Stick
  • Author : Viveca Lammers
  • Release Date : January 20, 2017
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 8324 KB

Description

En Talking Stick Àr ett vackert dekorerat föremÄl som hos indianerna lÀnge anvÀnts för att lösa kommunikationsproblem och hÄlla ordning pÄ olika sorters samtal pÄ ett sÄdant sÀtt att var och en ges möjlighet att ostörd kunna sÀga sin djupare mening och bli förstÄdd av de andra.

Denna kraftfulla, mentala healingmetod kan pÄ ett relativt enkelt sÀtt lösa bÄde gamla blockeringar och nyss uppkomna konflikter och förvandla vÄra samtal till kreativa Àventyr dÀr vi lÀr oss mer om hur vi fungerar mentalt och kÀnslomÀssigt. Metoden ger oss möjlighet att avhandla "heta" Àmnen utan att bli sÄrade och arga av att vi har olika Äsikter. Detta kan snabbt revolutionera kommunikationen bÄde mellan enstaka personer och i grupper. Ilska och sÄrade kÀnslor transformeras till befriande dialoger som löser spÀnningar och emotionella blockeringar, vilket minskar den dagliga stressen och frigör energi.

En Talking Stick fungerar ocksÄ som en bra ingÄng till den andliga utvecklingsvÀg som kan kallas "hjÀrtats vÀg" och dÀrför har nÄgra kapitel Àgnats Ät hjÀrtats roll i vÄrt tanke- och kÀnsloliv. Metoden innebÀr initialt att man förfinar sin kÀnsla för vad som Àr sant och vad som inte Àr sant, bÄde nÀr det gÀller omvÀrlden och egen introspektion. Man blir medveten om vad det verkligen Àr som man sjÀlv uppfattar, tÀnker och kÀnner. Det inre fönstret blir större och man ser mer och mer i ett nytt ljus, vilket kan sÀgas vara den kunskapsvÀg som just nu ligger i tiden och som innebÀr ett gradvis uppvaknande som Àr grÀnsöverskridande och frigör oss frÄn gamla, fastlÄsta dogmer och trÄngsynta koncept. HÀr finns beskrivning av hur man tillverkar och anvÀnder en Talking Stick, tillsammans med en enkel introduktion till nÄgra viktiga begrepp inom religion, esoterik, magi och shamanism och dÄ speciellt till dem som kan sÀttas i samband med kommunikation, som ex. medvetande, minne och olika sorters kÀnslor, och med symbolsprÄket i ceremonier.

HÀr finns ocksÄ en liten bit nutidshistoria, en tillbakablick pÄ hur intresset för shamanism och speciellt indiansk filosofi började spridas i vidare kretsar i Sverige pÄ 80-talet, en ny trend som frÀmst initierades av Rolling Thunder och Lightning Strikes, dvs Harley Swiftdeer. MÄnga tankegÄngar i boken har utvecklats ur basbegrepp, som Swiftdeer presenterade för oss, och kan dÀrför vara till nytta för den, som funderar över sjÀlva grunderna till shamanism och ceremonier.

Rikt illustrerad med 43 sidor i fÀrg.


Download Ebook "Talking Stick" PDF ePub Kindle